Createment is goed voor je bedrijf

Paul van den Hurk

Marketing Manager

11-09-2020
1 min. read
Createment Insights

Waarom je als organisatie met Createment in zee zou moeten gaan? Omdat onze methode werkt. We hebben een matchresultaat van 97% en zijn dé oplossing voor ieder IT-vraagstuk. Vijf redenen waarom Createment goed is voor jouw bedrijf.

 

Zeer grondige en kritische selectie op totaal nieuwe plekken
Aan het begin van het traject nemen we je alles uit handen. We zoeken potentiële kandidaten, testen ze, maken een digitaal profiel, inclusief analyses en korte video’s waarin ze reageren op prikkelende stellingen en vragen. Alles bij elkaar krijg je een heel goed beeld van de mensen die we voorstellen. Je ontmoet alleen de kandidaten die je aanspreken.

Perfecte match dankzij persona’s
We beloven je kandidaten die perfect passen, maar daar vragen we ook wat voor terug. In een intensieve workshop bepalen we samen met jou de persona’s die je zoekt. Dit zijn gedetailleerde profielbeschrijvingen die precies aangeven over welke eigenschappen een kandidaat moet beschikken – op professioneel en persoonlijk vlak.

Maatwerkontwikkeling
Bij Createment geloven we niet in eerst algemeen omscholen en dan vacatures invullen. We gaan heel gericht samen met jou het ontwikkeltraject in en stemmen dat volledig af op de praktijk binnen jouw organisatie. We maken de match vóór de ontwikkeling en dat werkt.

Een totaal nieuwe dynamiek binnen je teams
Door onze onconventionele manier van werken, ontmoet je kandidaten die je normaal nooit zou tegenkomen. Ze zijn allemaal hbo- of wo-geschoold en relatief nieuw in de wereld van IT, maar brengen juist daardoor een schat aan kennis, vaardigheden en talent mee je organisatie in. Dit zijn geen typische IT’ers, maar hoogopgeleiden die problemen op hun eigen manier benaderen. Die frisse blik van buiten zorgt voor een heel nieuwe dynamiek die heel effectief kan zijn om veranderprocessen binnen je bestaande IT-organisatie te versnellen.

Na 12 maanden gegarandeerd kandidaten die je graag in dienst neemt
Onze methode werkt. Tot nu toe hebben we een 100% matchresultaat. Mocht het voorkomen dat je na het ontwikkeltraject toch geen klik voelt, dan leiden we een nieuwe kandidaat voor je op. Succes is dus letterlijk gegarandeerd.

Meer weten?

Deel bericht

GERELATEERDE
BLOGS