Het is onze droom om van Createment hét alternatief voor recruitment te maken. En daarvoor timmeren we flink aan de weg. In de IT is onze methode al uiterst succesvol gebleken en sinds vorig jaar zijn we ook actief in de installatiebranche. Inmiddels zijn er drie talenten gestart met hun omscholingstraject tot junior (service)monteur bij onze opdrachtgever Van Hout Adviseurs en Installateurs. En daar zijn we heel erg trots op!

Net als de IT-wereld kampt ook de installatiebranche met een structureel tekort aan goed personeel. Traditionele wervingsmethoden schieten te kort, met onvervulbare vacatures en mismatches als resultaat. Dit kun je als probleem zien. Wij zien het als een kans.

Dave van der Weide richt zich binnen Createment op deze nieuwe markt. “Het concept is precies hetzelfde als in de IT-branche”, vertelt hij. “We gaan op zoek naar de juiste mensen met passie en talent voor het vak én een match met de opdrachtgever. Zo vinden we talent dat precies past binnen het bedrijf en geven we hen de kans zich te ontwikkelen tot professional in de installatietechniek, ongeacht hun achtergrond.”

2Campagne (IB).png

Een uitgebreide selectieprocedure zorgt ervoor dat alleen de allerbeste kandidaten bij de opdrachtgever voorgesteld worden. En na de kennismaking komen de zaken in een stroomversnelling terecht. Learning on the job, verdiepingstrainingen en intensieve begeleiding van een professionele coach zorgen voor het gewenste resultaat. Een nieuwe collega die helemaal past bij je bedrijf. En volledig zelfstandig aan de slag kan.

Ben jij ook op zoek naar nieuw personeel dat precies past binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met Dave via +316 42112414 of dave@createment.nl.

Of ben je benieuwd naar jouw kansen binnen de installatiebranche en wil je graag bij een van onze opdrachtgevers aan de slag? Bekijk dan hier de vacature en meld je aan!

 

Plaats reactie