Een traineeship staat in het teken van groei. Je breidt je kennis uit, je doet nieuwe vaardigheden op en je ontwikkelt jezelf, zowel professioneel als persoonlijk. Alle effort die je erin stopt, werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Met als absolute doel: na 14 maanden een vaste baan. Om dit te symboliseren kreeg Eilene bij de start van haar traineeship een appelboompje voor in de tuin, die met haar ontwikkeling mee zal groeien.

"Afgelopen weekend liep ik door de tuin en zag ik dat de eerste vrucht een feit is!" Eilene is inmiddels ruim een half jaar aan de slag als trainee ‘AFAS Business Consultant’ bij Vionq. "Ik kan vol tevredenheid zeggen dat ik super blij ben met de keuze die ik gemaakt heb," vertelt Eilene. "Het was een enorme sprong in het diepe, maar ik merk dat ik steeds meer mijn weg weet te vinden."

apple-tree-1380155_1920.jpg

Groeien als consultant

Wat het werk voor haar zo leuk maakt? "De diversiteit aan opdrachten, het contact met verschillende bedrijven en contactpersonen en de uitdagingen die dit iedere dag weer met zich meebrengt. Dat maakt het erg interessant." Daarnaast groeit Eilene in haar rol als consultant. "Nu ik enigszins mijn weg weet te vinden door het AFAS-landschap merk ik ook dat ik beter advies kan geven, wensen kan realiseren of problemen kan oplossen." Hierbij heeft ze veel gehad aan trainingen en de samenwerking met collega's. "Hoewel ik nog steeds veel vragen heb en erg veel te leren heb, neem ik nieuwe informatie wel sneller tot me, omdat er een basis gecreëerd is waarop ik kan bouwen."

Vionq gaat vooruit!

Eilene is blij met de vooruitgang die zij en haar collega’s boeken. "Het harde werk begint zijn vruchten af te werpen. Dit zie ik niet alleen bij mezelf, maar ook bij de mede Vionqers. Iedereen is zich in een bepaalde richting aan het bewegen en komt dichter bij zijn of haar interesses en kwaliteiten in dit vakgebied. Hier kan ik met plezier naar kijken. Want zoals mijn appelboompje kan groeien door o.a. de zon en water, zo kunnen wij allemaal groeien doordat we elkaar inspireren, meehelpen en meedenken."

Benieuwd waar Eilene zich zoal mee bezighoudt in haar rol als AFAS Business Consultant? Bekijk dan eens deze video. En sta jij ook te springen om aan de slag te gaan in de IT-branche? Check dan snel de vacatures!

Plaats reactie