Deze week mochten wij een nieuwe collega verwelkomen! Irma komt team Createment versterken als Matchmaker. Hiervoor heeft ze gewerkt als casemanager verzuim bij onze partner Mettom en daarvoor heeft ze jaren bij een reisbureau gewerkt. Bij Createment ligt haar focus op het contact met de trainee tijdens het hele traject. Van het eerste telefoongesprek tot de laatste dag als trainee (en waarschijnlijk ook nog wel daarna). In deze blog vertelt Irma meer over haar nieuwe baan bij Createment.

Matchmaker

Vanaf vandaag is Irma aan de slag als Matchmaker. “Als Matchmaker heb ik veel contact met de trainees. Vanaf het moment dat iemand solliciteert tot aan het eind van het traject ben ik bij hen betrokken.” Het contact met mensen is waar Irma energie van krijgt. “De functie is nog nieuw voor me, maar ik heb er heel veel zin in om weer wat nieuws te leren. Ik ben nieuwsgierig naar wat ik allemaal ga tegenkomen. De mogelijkheid om te leren, de goede sfeer en het aangaan van nieuwe uitdagingen maakt dan ook dat ik veel zin heb in mijn nieuwe baan.”

Foto Irma.png

De Createment-methode

Createment staat voor het ontwikkelen van je eigen talent. “Wat ik erg tof vind aan Createment, is dat iedereen een kans krijgt en we verder kijken dan alleen het cv. Zelf heb ik jaren bij een reisbureau gewerkt en inmiddels doe ik iets totaal anders. Als mensen alleen naar mijn cv hadden gekeken, was ik hier mogelijk niet voor in aanmerking gekomen. Als je leergierig bent en de juiste mindset hebt, dan denk ik dat je alles kan leren, ongeacht je studieachtergrond.”

Wil jij je ook aansluiten bij team Createment? We zijn altijd op zoek naar ambitieuze talenten waarmee we de Createment methode continu kunnen blijven verbeteren! Een open sollicitatie is altijd welkom op hello@createment.nl.

Plaats reactie