Een goede warming-up is superbelangrijk om écht te kunnen pieken tijdens een wedstrijd. Je draait je spieren warm om ervoor te zorgen dat je klaar bent om een topprestatie te leveren. Of je nu gaat hardlopen, basketballen of wedstrijdzwemmen. Maar ook aan de start van een Createment-traject heeft de warming-up een belangrijke functie.

Het werken volgens de Createment-methode gaat erom dat je de mensen vindt die écht passen bij je bedrijf. Je gaat terug naar de essentie en bedenkt welk type persoon bij jouw organisatie past. Zijn of haar cv laat je los. Wat echt telt is de passie en het talent voor het vakgebied. De Createment-methode helpt bedrijven om deze mensen te vinden en ze vervolgens precies de juiste skills te leren.

Om dit goed te kunnen doen, moeten we wel eerst weten wanneer iemand wel of niet bij de organisatie past. Een Createment-traject begint daarom met een uitgebreide warming-up. We gaan in gesprek over de bedrijfscultuur en de samenstelling van de teams. Welke waarden passen bij de organisatie? Hoe gaan de medewerkers met elkaar om? Heb je in je team een creatieve geest nodig? Een organisatietalent of juist een toekomstig leider? Dat nemen wij mee. Met deze inzichten vormen we een haarscherp beeld van het type persoon waar we naar op zoek gaan.

Naast een sportieve topprestatie staat een goede warming-up dus ook garant voor nieuwe toptalenten die precies passen binnen jouw organisatie. Klaar voor de start? Neem contact met ons op of plan gelijk een warming-up in.

Plaats reactie