Anderhalf jaar geleden begon Milan met zijn Createment-traject. Inmiddels is hij werkzaam als Functioneel Applicatiebeheerder van Autodesk Vault en BIM360 bij VolkerWessels Infra ICT. In november mocht Milan, samen met enkele collega’s, VolkerWessels vertegenwoordigen op het grootste Autodesk evenement ter wereld, de Autodesk University in Las Vegas. Dit jaar werden de bezoekers van het event o.a. meegenomen in de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van samenwerken binnen de verschillende pakketten van Autodesk.

Milan: “Omdat ik werk met verschillende applicaties van Autodesk mocht ik dit jaar mee naar het Autodesk evenement in Las Vegas.” In Las Vegas heeft Milan gedurende vier dagen verschillende classes gevolgd en ontwikkelaars en collega’s gesproken. “Het doel hiervan was om meer te leren over de mogelijkheid tot samenwerking tussen de gebruikers van de applicaties, om dit proces uiteindelijk te kunnen verbeteren.”

foto milan2.png
Oud-trainee Milan in Las Vegas

Op dit moment kunnen de gebruikers niet altijd effectief samenwerken. Milan: “De gebruikers, oftewel de ontwerpers, hebben elk een eigen manier van werken en ieder houdt zich bezig met zijn eigen taken. In de toekomst is het van belang dat zij samen aan één model werken binnen de applicaties. Op deze manier kunnen ze ervoor zorgen dat het ontwerpen soepel verloopt en hebben zij continu zicht op hoe het ervoor staat.”

Momenteel bekijken Milan en zijn collega’s of nieuwe oplossingen al ver genoeg zijn om binnen VolkerWessels toe te passen. “Door het bezoek aan het evenement heb ik zeker ideeën opgedaan voor mogelijke integraties en werkprocessen van het pakket.”

Milan en zijn collega’s zijn op zoek naar nieuwe IT-talenten om hun teams te komen versterken. Benieuwd of werken bij VolkerWessels Infra ICT iets voor jou is? Bekijk dan de vacature: ‘IT traineeship: Jr. ICT Specialist’ in Vianen.

Plaats reactie