Afgelopen maand mochten wij twee nieuwe collega’s verwelkomen. Jacob gaat aan de slag als docent IT en Eva ontwikkelt een nieuw assessment voor onze kandidaten. In deze blog vertellen zij meer over hun functie en het werken bij Createment.

Jacob - Docent IT

Het mooie aan het werken als Docent IT vindt Jacob de combinatie tussen techniek en mensen. “Toen ik het principe van een traineeship leerde kennen, kwam ik erachter dat dat precies is wat ik wil, supergemotiveerde mensen die ik IT kan leren. Dat geeft mij energie.”

Elk Createment-traject begint met een intensieve trainingsperiode waarin de trainees de basis leren waarmee zij zich vervolgens in de praktijk verder kunnen ontwikkelen bij de opdrachtgever. Jacob: “In mijn rol als docent geef ik les tijdens de eerste weken van de trainingsperiode. Dit bestaat vaak uit verschillende IT-gerelateerde onderwerpen waarvan we de basis behandelen. Na deze kick-start gaan de trainees de diepte in. Hiervoor werken we samen met docenten die expert zijn in een bepaald onderwerp.”

Naast lesgeven gaat Jacob zich bezighouden met de opzet van trainingsprogramma’s, het ontwikkelen van workshops en het creëren van een online leeromgeving. Genoeg te doen, dus!

Foto Jacob en Eva.png

Eva - Assessment Developer

Eva maakte als kandidaat kennis met Createment. Tijdens het technisch assessment kwam ze erachter dat programmeren helemaal haar ding is en dat ze ontzettend veel energie krijgt van Createment als organisatie. Inmiddels ontwikkelt en programmeert ze een nieuw assessment voor onze kandidaten. “Ik heb Kunstmatige Intelligentie gestudeerd en heb voor NASA en United Airlines tests gebouwd. Deze ervaring kan ik nu toepassen bij het ontwikkelen van een test voor de Createment kandidaten.”

Het nieuwe assessment zal uiteindelijk een vast onderdeel worden van de selectieprocedure. “De test gaat vooraf aan het technisch assessment en zal inzicht geven in onder andere het vermogen tot abstract denken en redeneren.”

Werken bij Createment

Jacob en Eva zijn inmiddels een aantal weken aan de slag bij Createment. Jacob: “De sfeer is erg goed. Zowel voor mij als voor de trainees is dit een superfijne omgeving. Ik ben ervan overtuigd dat deze sfeer bijdraagt aan het leerrendement tijdens de trainingsperiode. Als je je prettig voelt en met plezier naar je werk gaat, ben je gemotiveerder en dat heeft een positieve invloed op je ontwikkeling.” Eva sluit zich hierbij aan. “Er hangt een positieve vibe. Ik vind het tof dat ik alle vrijheid en vertrouwen krijg om mijn test te ontwikkelen.”

Wil jij je ook aansluiten bij team Createment? We zijn altijd op zoek naar ambitieuze talenten waarmee we de Createment methode continu kunnen blijven verbeteren! Een open sollicitatie is altijd welkom op hello@createment.nl.

Plaats reactie