Je hebt meer werk dan je IT-afdeling aan kan en grote moeite om de juiste mensen te vinden? Het antwoord van Createment is heel eenvoudig: stop met zoeken naar IT’ers. Createment heeft een geheel eigen methode ontwikkeld om hooggeschoolde toptalenten te vinden én ontwikkelen voor je IT-afdeling. Binnen een jaar draaien ze volledig mee en komen ze bij jou in vaste dienst.

image description

Wat is er zo bijzonder aan Createment?

Het omscholen van hbo’ers en wo’ers met gevoel voor IT is natuurlijk niet nieuw. Bij Createment pakken we het anders aan, door je als werkgever de voorselectie helemaal uit handen te nemen en de trainingen en ontwikkeling juist samen met jou te doen. Zo stemmen we de training helemaal af op de praktijk binnen jouw organisatie en ontwikkelen we kandidaten met precies die vaardigheden waar jij binnen je team behoefte aan hebt. Daar is lef en commitment van alle partijen voor nodig, maar het werkt!

image description

Kandidaten met karakter

Om gericht te kunnen zoeken, definiëren we samen met jou persona’s of profielen van de mensen die je zoekt. Daarbij omschrijven we niet alleen de harde skills, maar nadrukkelijk ook de persoonlijke kenmerken en karaktertrekken. Heb je in je team een creatieve geest nodig? Een organisatietalent of juist een toekomstig leider? Dan nemen wij dat mee. Of de kandidaten in staat zijn om in korte tijd de benodigde vaardigheden te vergaren, daar gaan wij ze uitvoerig op testen. Hoe we dat doen lees je in de vijf levels of Createment.

De vijf levels van Createment
image description

Een jaar lang in de snelkookpan

Ben je enthousiast over de voorgestelde kandidaten (we stellen er altijd meerdere voor), dan kijken we of het matcht en vanaf dat moment gaan we er met z’n allen voor. De kandidaten krijgen van ons twee maanden intensieve training. Daarna gaan ze binnen je organisatie aan de slag en ontwikkelen ze zich binnen een jaar verder tot bijvoorbeeld junior softwareontwikkelaar. Je spreekt samen doelen af (certificaten halen, project afronden, % inzetbaar zijn) en werkt daar gericht naartoe. De kandidaten krijgen begeleiding van een personal coach en zelf heb je een vaste contactpersoon bij Createment om mee te overleggen.

image description

Iedereen heeft hetzelfde doel

De kracht van Createment is dat iedereen vanaf het begin hetzelfde doel heeft. De kandidaten willen een vast contract, jij een vaste nieuwe collega. Je krijgt dus geen algemeen omgeschoolde junior-IT’er, maar een gemotiveerd IT-talent dat precies voldoet aan het profiel dat je zoekt, vanaf het begin ook voor jouw organisatie kiest en binnen jouw IT-team is opgeleid. Op deze manier hebben we tot dusver een matchresultaat van ruim 97% bereikt.

image description