Maak een goede eerste indruk

Durf je het aan? Schrijf je in, dan nemen we snel contact met je op om een afspraak te maken voor een skypesessie. Gewoon op je gemak in je eigen omgeving kennismaken, level 1 is een makkie.

image description

Overleef de testfase

We geloven niet in standaardassessments, dus hebben we zelf twee tests ontwikkeld. Met de eerste bepalen we je leervermogen (hoe snel pik je dingen op). Scoor je hoog genoeg, dan wordt het echt spannend. We nodigen je uit voor een 8-uur durende marathontest waarbij je twee cases moet kraken. We verklappen nog niets, maar het heeft iets te maken met logica, oplossingsgerichtheid en zelfredzaamheid. Sluit je de dag positief af? Dan komen zaken in een stroomversnelling.

image description

Verleid je werkgever

We maken een digitaal dossier met je cv, je testresultaten en een aantal korte video’s waarin je reageert op prikkelende stellingen en vragen. Alles bij elkaar geeft dit potentiële werkgevers een goed beeld van wie je bent en wat je kunt. Zien zij jou zitten, dan volgt een gesprek om te zien of het klikt. Als dat zo is, ga je meteen door naar level 4 en start je traineeship.

image description

Aan de slag!

Nu start je ontwikkeltraject. Eerst volg je twee maanden een opleiding die wij voor je samenstellen op basis van jouw talenten en de wensen van je werkgever. Na deze training ga je in de praktijk aan de slag. Je spreekt voor de rest van het jaar doelen af met je werkgever en doet er alles aan om die te halen. Targets kunnen zijn: het behalen van certificaten, een project afronden of voor een bepaald percentage inzetbaar zijn. Het gehele jaar krijg je ondersteuning van Createment, inclusief begeleiding van een persoonlijke coach (met een topsportachtergrond).

image description

Je bent nu IT-professional

Sluit je level 4 succesvol af dan volgt je beloning: een vast contract. Geen detachering, geen proeftijd, maar een vaste baan bij het bedrijf dat je inmiddels door en door kent en je volop groeikansen biedt. Je bent nu een IT-professional en dat heb je grotendeels aan jezelf te danken. Createment heeft je alleen geholpen je eigen talent te ontwikkelen.

image description