Wij zijn Createment. Dit is ons statement.

Het is onze passie om een brug te slaan tussen de vele onvervulbare IT-vacatures en het groot aantal hoger opgeleiden zonder baan. We doen dat op een creatieve, eigenwijze en doortimmerde manier, zodat kandidaten en werkgevers die voor Createment kiezen ook worden beloond voor hun lef.

Createment helpt mensen zichzelf te ontwikkelen bij een organisatie waar ze echt verder kunnen groeien. Geen recruitment, geen traineeships, geen detachering. Een jaar lang samen toptalenten ontwikkelen met als beloning: een vaste baan en een nieuwe collega. Dat is het resultaat van durven kiezen voor elkaar, open en eerlijk. Daar houden we van. Het is de enige manier om serieus werk te maken van persoonlijke ontwikkeling in de IT en je openstaande vacatures op een constructieve manier in te vullen.

De kracht van Createment is dat iedereen vanaf het begin hetzelfde doel heeft. De kandidaten willen een vast contract, bedrijven een vaste nieuwe collega. We creëren dus geen algemeen omgeschoolde junior-IT’er, maar een gemotiveerd IT-talent dat precies voldoet aan het profiel dat nodig is. En dat vanaf het begin ook voor die ene organisatie kiest en door je IT-team zelf is opgeleid. Op deze manier hebben we tot dusver een 100% matchresultaat bereikt.

image description

Ons team

image description

Jeroen van der Made

Directeur

Jeroen. Mede-oprichter van Createment. Een echt mensen-mens en een geïnteresseerd en enthousiast gesprekspartner. Jeroen sport graag, is social-media verslaafd, Eindhovens Dagblad lezer en vader van twee zoontjes.

image description

Jos Frederiks

Coach

Jos speelde jaren basketbal op topniveau. Studeerde in de VS, bekleedde diverse topfuncties in het bedrijfsleven en speelt nu een centrale rol in de begeleiding van kandidaten. Zijn sterke coachingskills blijken bovendien handig met een jonge dochter en zoon in huis.

image description

Tammy Schrooyen

Talent scout

Je ervaart direct de energieke en mensgerichte persoonlijkheid van Tammy. Met haar ervaring in werving en selectie, personeelszaken en arbeidsrecht geeft ze Createment rust en scherpte. Teamspeler bij uitstek. Reist, leest en skiet graag met haar man en twee kids.

image description

Stefan Wessels

Coach

Als professioneel basketballer heeft Stefan naast een lengte van 2.03 m een indrukwekkende erelijst. Een bepalende rol op het veld maakt hem een coach die de beste prestaties in iemand naar boven brengt. Zakelijke ervaring deed hij op bij Eiffel als lid van de topsport community.

image description

Vera Vorstenbosch

coach

Vera heeft een achtergrond als topsporter. Als zij in de buurt is dan wervelt de energie door de kamer! Voor Vera ging de afgelopen 20 jaar geen dag voorbij zonder hockeystick in haar hand. Vera is gezegend met een vlotte babbel en houdt van gezelligheid. Als een motivator en doorzetter zal zij de trainees begeleiden tot hun einddoel is behaald!

image description

Anna Provoost

Technisch assistent

Je komt Anna tegen tijdens de technische marathontest. Met haar achtergrond en sociale vaardigheden weet ze jou direct op je gemak te stellen, daarnaast kun je bij haar terecht met al je vragen over de te kraken cases. In haar vrije tijd zingt Anna de sterren van de hemel bij een klassiek koor.

image description

Laura Gommers

Talent Scout

Laura begeleidt kandidaten bij de eerste stappen van het selectieproces. Met haar achtergrond in communicatie levert ze ook haar bijdrage aan de online zichtbaarheid van Createment. In haar vrije tijd zoekt ze graag de gezelligheid op in de binnenstad van Eindhoven en komt ze tot rust tijdens het paardrijden.

image description

Gijs Ewalds

Oprichter

Gijs was een van de oprichters van Createment. Ondernemer, strateeg en vooral een echte levensgenieter. Hij legde samen met Patrick en Jeroen de basis voor het grondig veranderen van de markt van traineeships en recruitment.

† 3 mei 2016