Wij zijn Createment. Dit is ons statement.

Het is onze passie om een brug te slaan tussen de vele onvervulbare IT-vacatures en het groot aantal hoger opgeleiden zonder baan. We doen dat op een creatieve, eigenwijze en doortimmerde manier, zodat kandidaten en werkgevers die voor Createment kiezen ook worden beloond voor hun lef.

Createment helpt mensen zichzelf te ontwikkelen bij een organisatie waar ze echt verder kunnen groeien. Geen recruitment, geen standaard traineeships, geen detachering. Een jaar lang samen toptalenten ontwikkelen met als beloning: een vaste baan en een nieuwe collega. Dat is het resultaat van durven kiezen voor elkaar, open en eerlijk. Daar houden we van. Het is de enige manier om serieus werk te maken van persoonlijke ontwikkeling in de IT en je openstaande vacatures op een constructieve manier in te vullen.

De kracht van Createment is dat iedereen vanaf het begin hetzelfde doel heeft. De kandidaten willen een vast contract, bedrijven een vaste nieuwe collega. We creëren dus geen algemeen omgeschoolde junior-IT’er, maar een gemotiveerd IT-talent dat precies voldoet aan het profiel dat nodig is. En dat vanaf het begin ook voor die ene organisatie kiest en door je IT-team zelf is opgeleid. Op deze manier hebben we tot dusver een matchresultaat van ruim 97% bereikt.

image description

Ons team

image description

Jeroen van der Made

Directeur

Jeroen. Mede-oprichter van Createment. Een echt mensen-mens en een geïnteresseerd en enthousiast gesprekspartner. Jeroen sport graag, is social-media verslaafd, Eindhovens Dagblad lezer en vader van drie zoontjes.

image description

Jos Frederiks

operationeel manager

Jos speelde jaren basketbal op internationaal topniveau. Hij bekleedde diverse topfuncties in het bedrijfsleven en zorgt nu voor de focus bij de groei van Createment. Hij weet als geen ander hoe belangrijk samenwerken is om als team de finale te behalen.

image description

Tammy Schrooyen

Matchmaker

Je ervaart direct de energieke en mensgerichte persoonlijkheid van Tammy. Met haar ervaring in werving en selectie, personeelszaken en arbeidsrecht geeft ze Createment rust en scherpte. Teamspeler bij uitstek. Reist, leest en skiet graag met haar man en twee kids.

image description

Vera Vorstenbosch

performance coach

Vera heeft een achtergrond als topsporter. Als zij in de buurt is dan wervelt de energie door de kamer! Voor Vera ging de afgelopen 20 jaar geen dag voorbij zonder hockeystick in haar hand. Vera is gezegend met een vlotte babbel en houdt van gezelligheid. Als een motivator en doorzetter zal zij de trainees begeleiden tot hun einddoel is behaald!

image description

Anna Provoost

Technisch assessor

Je komt Anna tegen tijdens de technische marathontest. Met haar achtergrond en sociale vaardigheden weet ze jou direct op je gemak te stellen, daarnaast kun je bij haar terecht met al je vragen over de te kraken cases. In haar vrije tijd zingt Anna de sterren van de hemel bij een klassiek koor.

image description

Laura Gommers

Online Marketeer

Laura zet haar creatieve brein in om de marketingcommunicatie-processen van Createment op te zetten. Ze verzamelt én deelt de verhalen en ervaringen van onze trainees. In haar vrije tijd zoekt ze graag de gezelligheid op in de binnenstad van Eindhoven en komt ze tot rust tijdens het paardrijden.

image description

Jesse van Bezooijen

matchmaker

Jesse is altijd op zoek naar kansen en laat kandidaten met zijn brede glimlach en enthousiasme graag kennismaken met Createment. Naast zijn werkzaamheden als matchmaker, staat Jesse zo’n vier keer per week op het voetbalveld, waar hij als centrale verdediger zijn bijdrage levert aan het team.

image description

Demi Roijmans

Online marketeer

Demi werkt naast haar studie grafisch vormgeving als online marketeer bij Createment. Haar focus ligt op social media, content en natuurlijk vormgeving. Als ze creatief bezig is, of als ze met haar vriendinnen op het terras zit, is Demi helemaal in haar element.

image description

Jacob van Brandwijk

Docent

Jacob kom je tegen tijdens de eerste maanden van het Createment-traject. In zijn functie als docent bereidt hij de trainees voor op het werken bij onze opdrachtgevers. In zijn vrije tijd vind je hem in de wildernis, tijdens het bushcraften, óf in een escaperoom. Samen met zijn team is hij in de race om wereldkampioen escaperooms 2019 te worden.

image description

Gijs Ewalds

oprichter

Gijs was een van de oprichters van Createment. Ondernemer, strateeg en vooral een echte levensgenieter. Hij legde samen met Patrick en Jeroen de basis voor het grondig veranderen van de markt van traineeships en recruitment.

† 3 mei 2016