Wij zijn Createment. Dit is ons statement.

Het is onze passie om een brug te slaan tussen de vele onvervulbare IT- en Online Marketing vacatures en het groot aantal hoger opgeleiden zonder baan. We doen dat op een creatieve, eigenwijze en doortimmerde manier, zodat kandidaten en werkgevers die voor Createment kiezen ook worden beloond voor hun lef.

Createment helpt mensen zichzelf te ontwikkelen bij een organisatie waar ze echt verder kunnen groeien. Geen recruitment, geen standaard traineeships, geen detachering. Een (half)jaar lang samen toptalenten ontwikkelen met als beloning: een vaste baan en een nieuwe collega. Dat is het resultaat van durven kiezen voor elkaar, open en eerlijk. Daar houden we van. Het is de enige manier om serieus werk te maken van persoonlijke ontwikkeling in de IT en je openstaande vacatures op een constructieve manier in te vullen.

De kracht van Createment is dat iedereen vanaf het begin hetzelfde doel heeft. De kandidaten willen een vast contract, bedrijven een vaste nieuwe collega. We creëren dus geen algemeen omgeschoolde professionals, maar een gemotiveerd IT- of Online Marketing talent dat precies voldoet aan het profiel dat nodig is. En dat vanaf het begin ook voor die ene organisatie kiest en - na een intensief opleidingstraject - ook door jouw team zelf is begeleid. Op deze manier hebben we tot dusver een matchresultaat van ruim 97% bereikt.

image description

Ons team

image description

Jeroen van der Made

Directeur

Jeroen. Mede-oprichter van Createment. Een echt mensen-mens en een geïnteresseerd en enthousiast gesprekspartner. Jeroen sport graag, is social-media verslaafd, Eindhovens Dagblad lezer en vader van drie zoontjes.

image description

Jos Frederiks

operationeel manager

Jos speelde jaren basketbal op internationaal topniveau. Hij bekleedde diverse topfuncties in het bedrijfsleven en zorgt nu voor de focus bij de groei van Createment. Hij weet als geen ander hoe belangrijk samenwerken is om als team de finale te behalen.

image description

Tammy Schrooyen

Matchmaker

Je ervaart direct de energieke en mensgerichte persoonlijkheid van Tammy. Met haar ervaring in werving en selectie, personeelszaken en arbeidsrecht geeft ze Createment rust en scherpte. Teamspeler bij uitstek. Reist, leest en skiet graag met haar man en twee kids.

image description

Vera Vorstenbosch

performance coach

Vera heeft een achtergrond als topsporter. Als zij in de buurt is dan wervelt de energie door de kamer! Voor Vera ging de afgelopen 20 jaar geen dag voorbij zonder hockeystick in haar hand. Vera is gezegend met een vlotte babbel en houdt van gezelligheid. Als een motivator en doorzetter zal zij de trainees begeleiden tot hun einddoel is behaald!

image description

Laura Gommers

Online Marketeer

Als creatieve duizendpoot zet Laura zich in om de marketingactiviteiten van Createment op te zetten. Ze krijgt energie van vernieuwing, resultaat zien en creatief bezig zijn. In haar vrije tijd zoekt ze graag de gezelligheid op in de binnenstad van Eindhoven en komt ze tot rust tijdens het paardrijden.

image description

Jesse van Bezooijen

performance coach

Met zijn enthousiasme en winnaarsmentaliteit daagt Jesse de trainees uit om het beste uit zichzelf te halen. Na zijn topsport carrière als voetballer weet hij als geen ander wat presteren inhoudt en hoe belangrijk het is om de juiste doelen te stellen. Nu haalt hij zijn energie uit het helpen van anderen om deze doelen te bereiken.

image description

Demi Roijmans

Online marketeer

Demi crost het land door om de ervaringen van onze trainees te verzamelen, omschrijven én delen. Zo is ze altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijzondere verhalen. Als ze creatief bezig is, een lekkere wedstrijd voetbalt, of als ze met haar vriendinnen op het terras zit, is Demi helemaal in haar element.

image description

Jacob van Brandwijk

Docent

Jacob kom je tegen tijdens de eerste maanden van het Createment-traject. In zijn functie als docent bereidt hij de trainees voor op het werken bij onze opdrachtgevers. In zijn vrije tijd vind je hem in de wildernis, tijdens het bushcraften, óf in een escaperoom. Samen met zijn team is hij in de race om wereldkampioen escaperooms 2019 te worden.

image description

Pierre Vanderfeesten

operationeel manager marketing

Pierre lééft online marketing en zet zijn kennis en ervaring graag in om Createment online te laten groeien. Naast sparringpartner voor onze opdrachtgevers is Pierre nauw betrokken bij de opleiding en begeleiding van onze online marketing trainees. Je kunt Pierre wakker maken voor een goede pot voetbal en een biertje met z’n vrienden.

image description

Irma Hoeks

matchmaker

Irma gaat op zoek naar de ultieme match tussen IT talenten en onze opdrachtgevers. Met haar open persoonlijkheid en enthousiasme laat ze kandidaten graag kennismaken met Createment. In haar vrije tijd ontdekt ze het liefst nieuwe, goede restaurants, werkt ze zichzelf in het zweet tijdens het boksen of zit ze op het puntje van haar stoel tijdens een F1 race.

image description

Gijs Ewalds

oprichter

Gijs was een van de oprichters van Createment. Ondernemer, strateeg en vooral een echte levensgenieter. Hij legde samen met Patrick en Jeroen de basis voor het grondig veranderen van de markt van traineeships en recruitment.

† 3 mei 2016