Samen klaar voor de toekomst

Createment is op een missie om IT talentontwikkeling in de regio te stimuleren. En dat doen we op een unieke manier! Ongeacht je studieachtergrond, kun je bij ons je carrière op elk moment een nieuwe kant op sturen en nieuwe digitale vaardigheden ontwikkelen.

Schuilt er ergens diep van binnen een IT’er in jou? Dan helpen wij je om jouw IT-talent optimaal te ontwikkelen tijdens een uniek ICT-opleidingsprogramma en learning on the job bij een vooruitstrevende organisatie. En zodra die IT-Specialist in jou eenmaal naar buiten is gekomen, kun je rekenen op een vaste baan en een kansrijke carrière in een vakgebied waar toekomst in zit.

Hoe ziet een IT talentontwikkeling traject er bij Createment uit?

Wij hebben maar één doel voor ogen: mensen met een goed stel hersens helpen zichzelf te ontwikkelen bij een organisatie waar ze écht kunnen groeien. Zo stomen we in 14 maanden talenten zoals jij klaar voor een mooie toekomst bij een van onze opdrachtgevers. Dit doen we inmiddels voor organisaties als De Belastingdienst, Alliander, De Volksbank, Vionq, SSC-ICT, VolkerWessels, Zilveren Kruis en Achmea. Benieuwd welke traineeships binnenkort gaan starten? Bekijk hier het vacature-overzicht.

Kennismaken met programmeren? Kom eens naar onze gave (én gratis) workshop!

Benieuwd of er een IT’er in jou schuilt? We nodigen je graag uit om dit kosteloos te komen ontdekken tijdens onze workshop ‘Arduino – kennismaken met programmeren’. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het programmeren van een minicomputer, de Arduino. Met de juiste code kun je aangeven wat er moet gebeuren bij zogenoemde ‘inputs’ en ‘outputs’. Zo kun je de Arduino bijvoorbeeld een lamp aan laten doen, een geluid laten afspelen of koffie laten zetten. Wij nemen je stap voor stap mee in het schrijven van de code en jij ontdekt of programmeren iets voor jou is. 

Aanmelden

De workshop vindt plaats op dinsdag 21 mei 2019, van 18:30u tot 21:00u.

De workshop kun je volgen bij ons kantoor aan de Bogert 24 in Eindhoven.

Meedoen is kosteloos, maar er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan door een e-mail te versturen naar talent@createment.nl. Vermeld hierbij je volledige naam, je telefoonnummer en de datum waarop je de workshop wilt volgen. Wij nemen daarna binnen 1 werkdag per e-mail contact met je op om je inschrijving te bevestigen. Hopelijk tot dan!