“Ik kom veel vrolijker thuis dan bij m’n vorige baan”

Paul van den Hurk

Marketing Manager

24-10-2023
2 min. read
Createment Insights

Versterking aan het front! Hanne Baken voegt zich bij ons team van Talent Managers. In eerste instantie om Pleun te vervangen zodra zij met zwangerschapsverlof gaat. Maar wie weet – we groeien immers hard – blijft Hanne daarna wel hangen.  

Begin oktober wandelde Hanne bij Createment binnen en sindsdien loopt ze met de andere Talent Managers mee. “Ik had na gesprekken met Jos en Vera een bepaalde indruk van Createment en de manier van doen hier, maar die indruk is overtroffen. Het is gezellig en heel informeel. En dat maakt dat ik me snel thuis voel hier. Er is veel energie bij Createment en dat geeft mij weer energie.” Toch bestempelt Hanne het ook als ‘veel’. Want ja, er komt in korte tijd vrij veel op je af. “Ik ben helemaal niet thuis in de IT. Dus zodra het over functie-inhoud en taken van de trainees gaat, is de materie nieuw voor me. Het is even wennen, maar het begint te landen allemaal.” 

Gelukkig voor Hanne, hoeft ze zich slechts zijdelings bezig te houden met de vaak complexe inhoud van onze traineeships. “Mij is beloofd dat ik me vooral met de persoonlijke ontwikkeling van de talenten mag bezighouden”, lacht ze. “Daar vallen ook de softskills onder. Hoe meer vlieguren ik maak, hoe meer ik te weten kom. Ik kijk veel met Pleun mee, omdat ik het begeleiden van haar trainees ga overnemen. En als zij terug is van haar zwangerschapsverlof, hoop ik dat er zoveel werk ligt dat ik kan blijven. Ik zou het heel leuk vinden.” 

“Kenmerkend is de sfeer: iedereen schuift lekker aan bij de lunch en er wordt lol gemaakt.” 

Waarom Createment? “Ik kom uit de jeugdhulpverlening en haal mijn energie vooral uit de gespreksvoering. Wat me bij Createment direct opviel, is de positiviteit: mensen willen hun kansen grijpen en zich ontwikkelen. Ik vind het heel gaaf om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Het is niet alleen het begeleiden van de trainee, maar je moet er ook voor zorgen dat de manager en andere betrokkenen ‘on board’ zijn. Dat is een leuke uitdaging. Kenmerkend voor Createment is de sfeer: iedereen schuift lekker aan bij de lunch en er wordt lol gemaakt. Ik merk dat ik veel vrolijker thuiskom dan bij m’n vorige baan.” 

Wat we verder moeten weten over Hanne? Ze woont samen met haar vriend Tijme in Eindhoven, hockeyt 3 keer in de week en houdt zich graag bezig met fotografie. “Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben sinds kort bijvoorbeeld aan het leren naaien. Haha, suf hè? Maar het kan van alles zijn, snowboarden vind ik bijvoorbeeld ook heel gaaf. En ik wil nog een keer gaan kitesurfen. Oh, en een halve marathon lopen!”  

Deel bericht

GERELATEERDE
BLOGS